МЕМОРИЈАЛНИ ТУРНИР У РУКОМЕТУ „КАРАСИ И ЛЕГЕНДЕ РУКОМЕТА“ ОДРЖАН У СЕЧЊУ

ОПШТИНА СЕЧАЊ

Меморијални турнир у рукомету „Караси и легенде рукомета“ одржан је поподневним часовима у суботу 25. Јуна на терену “Партизаново” где се окупио велики број љубитеља рукомета и сечањаца који су оставили велики печат у свету спорта.
Уз спорт и лепо дружење евоцирале су се успомене и бодриле нове наде овог спорта. Највеће одушевљење изазвали су најмлађи учесници школице спорта “Херцеговина”. Они су приказали своје вештине кроз занимљиве игре.

На терену су по први пут дебитовале младе наде сечањског рукомета. Две екипе женског рукометног клуба “Херцеговина” играле су против Ж.Р.К. “Левел” из Мужље.
Ове утакмице су биле почетак и прва станица за даље спортске успехе. Наше младе рукометашице су тек стартовале и после само пар месеци колико тренирају ово је за њих велико искуство и моменат када су по први пут осетиле праву атмосферу када су на терену – Слађана Краварушић, тренер.

Јуниори РК “Херцеговина” и РК “Граднулица” из Зрењанина утакмицу су завршили резултатом 8-11.

Ветерани из Сечња и Зрењанина су играли нерешено 11-11. После утакмице дружење је настављено у лепој атмосфери уз велики број гостију и пријатеља.