АКТУЕЛНО

АКТУЕЛНО

ЦЕНТРИ ЗА ОБАВЕШТЕЊА

Рад позивног центра у оквиру општине Сечањ је од 7.00 до 16.00 часова а бројеви телефона су: 3841-111 и 3841-113.
Уводи се дежурство у свим месним заједницама:
МЗ СЕЧАЊ – 3841-023
МЗ СУТЈЕСКА – 851-029
МЗ КРАЈИШНИК – 3854-122
МЗ ЈАША ТОМИЋ – 848-202, 848-853
МЗ КОНАК – 3856-188
МЗ ШУРЈАН – 855-050
МЗ БОКА – 846-337
МЗ БАНАТСКА ДУБИЦА – 3859-030
МЗ ЈАРКОВАЦ – 857-014
МЗ НЕУЗИНА – 852-289

ДОБРОДОШЛИ У ОПШТИНУ СЕЧАЊ

АРХИВА

ПРОМЕНИ ВЕЛИЧИНУ ФОНТА
КОНТРАСТ