ИМУНИЗАЦИЈА У СЕЧЊУ ТЕЧЕ ПО ПЛАНУ

На територији општине Сечањ, према службеној евиденцији Дома здравља, против вируса COVID-19  вакцинисано је 2374 становника од пријављених 2468.

„Имунизација у нашој општини се активно спроводи од пријема првих доза. Особље је обучено, добро организовано, протокол се поштује. До сада смо вакцинисали готово две и по хиљаде становника. Почели смо и са поступком ревакцинације. Уз поштовање епидемиолошких мера, без гужви и чекања, готово смо дошли до поравнања броја пријављених и вакцинисаних. Трудићемо се да тако и наставимо.“ – изјавила је Јасмина Шешлија, директорица Дома здравља Сечањ.

Председник општине Сечањ, Предраг Рађеновић, похвалио је организацију процеса вакцинације и професионализам запослених у Дому здравља. Такође, изразио је задовољство што су грађани својим пријављивањем показали одговорност: „Само човек који је одговоран према себи, може бити предан и одговоран у односима с другима. Поносан сам због својих становника јер су поступцима показали колективну бригу. А то је оно што нам дуго недостаје – колективни дух и одговорност.“ – рекао је Рађеновић.