ОБАВЕШТЕЊЕ ШТАБА ЗА ВАНРЕДНЕ СИТУАЦИЈЕ

ОПШТИНА СЕЧАЊ

Поштовани суграђани,

Обавештавамо вас да је велико невреме које је задесило насељено место Сечањ оставило за собом последице у виду оборених грана и дрвећа. У циљу ефикасне санације и очувања безбедности, омогућили смо одређену локацију за одлагање овог био отпада.

Молимо вас да све гране и дрва настала услед невремена одложите на локацији баре, смештеној на почетку улице Саве Ковачевића у насељеном месту Сечањ.
Депонија која се налази поред пута Сечањ – Јаша Томић је затворена и строго је забрањено одлагање поменутог отпада на тој локацији.

Истовремено, желимо да нагласимо да је строго забрањено одлагање осталог отпада и шута на поменутој локацији. Такође, апелујемо на грађане да се уздрже од паљења и одлагања било каквог отпада на приступном путу ове локације, како бисмо заједно сачували безбедност и избегли евентуалне додатне ризике.

За суграђане из осталих насељених места са територије општине Сечањ, који такође имају потребу да одлагање био отпада, молимо да користе сеоске депоније, придржавајући се свих безбедносних мера.

Још једном, наглашавамо да је паљење било каквог био отпада строго забрањено у насељеним местима, приватним двориштма и јавним површинама, како бисмо заједничким напорима очували безбедност и сачували нашу општну.

Хвала вам на разумевању и сарадњи у овој ситуацији.

Штаб за ванредне ситуације општне Сечањ