ОДРЖАНА 4. СЕДНИЦА ОПШТИНСКОГ ВЕЋА ОПШТИНЕ СЕЧАЊ

ОПШТИНА СЕЧАЊ

Седница Општинског већа, 4. у актуелном сазиву, одржана је данас у малој већници општине Сечањ, а на дневном реду нашло се 15 тачака.

Седницом је председавао председник општине Небојша Мељанац, а на дневном реду су се нашли предлози Планови рада месних заједница Сутјеска и Крајишник, План развоја општине Сечањ за период од  2022. – 2030. године, Извештај о раду Црвеног крста општине Сечањ, План пословања Библиотеке „Јован Дучић“ Сечањ и предлог Решења о именовању Комисије за доделу једнократне помоћи у натури општине Сечањ, а у фокусу су се нашли разматрање Анализе пословања, Извештаја о раду и Предлог Решења о давању сагласности на ценовник комуналних услуга ЈКП „Сечањ“ Сечањ, као и предлози Одлука буџета општине Сечањ и измене и допуне Планова јавних набавки.

После излагања присутних предлагача Општинско веће прихватило је измене и допуне Планова јавних набавки и донело Решења о давању сагласности на ценовник комуналних услуга ЈКП „Сечањ“ Сечањ и именовању Комисије за доделу једнократне помоћи у натури општине Сечањ а остали предлози одлука, на које су општински већници дали сагласност, наћи ће се и на наредној седници Скупштине општине Сечањ.