РЕХАБИЛИТАЦИЈА УЛИЦА У ОПШТИНИ СЕЧАЊ

ОПШТИНА СЕЧАЊ

Са великим задовољством могу  да обавестим грађане Општине Сечањ, а пре свега становнике насељених места Бока, Јарковац и Неузина да је Општина Сечањ обезбедила средства у висини од 100.000.000,00 динара, ради рехабилитације путева (улица у овим насељеним местима), а преко Управе за капитална улагања АП Војводине. На овај начин више деценијски проблем наших суграђана биће решен и омогућени нормални животни и радни услови примерени времену у којем живимо.

Укупан захтев Општине Сечањ према управи за капитална улагања АП Војводине био је у висини од око 200.000.000,00 динара, с тим што ће се у првој фази извршити рехабилитација путева у насељеним местима Бока и Неузина, у вредности од 100.000.000,00 динара, а у следећој фази, крајем године, биће обезбеђена средства за рехабилитацију пута (улице у насељеном месту Јарковац), такође путем Управе за капитална улагања АП Војводине.

            Посебно ми је драго што се остварују обећана које сам дао грађанима прошле године пред локалне изборе, да ћу учинити максималне напоре да обезбедим средства за асфалтирање улица односно путева и на тај начин овај горући проблем решим. Сада када то постаје реалност захваљујем се покрајинском руководству што су увидели потребу да се овај проблем коначно мора разрешити, а такође се захваљујем вама грађанима на стрпљењу и указаном поверењу.

                                                                                               Председник општине Сечањ

                                                                                                          Рађеновић Предраг

Документа за преузимање
ПРЕДМЕТ: УРУЧЕЊЕ УГОВОРА О ДОДЕЛИ СРЕДСТАВА ПУТЕМ ЈАВНОГ КОНКУРСА У ОБЛАСТИ САОБРАЋАЈНЕ ИНФРАСТРУКТУРЕ
Рехабилитација улица – списак